fbpx

OM AKADEMIN

Allt du behöver veta för att skapa en vinnande hemsida snabbt.
Dessutom en hemsida som engagerar, levererar & ger kunder!

Medlemskap för dig som vill bygga, underhålla och marknadsföra din hemsida själv.

BYGG KUNSKAP
Onlinekurser

Branschtillverkade onlinekurser av högst kvalitet. Förinspelade, pedagogiska videoinstruktioner tillgängliga till 24/7 som du enkelt följer i din dator, din mobil eller din platta.

TA DIG FÖRBI HINDER
Problemlösar-träffar

Våra experter på byrån hjälper dig ta dig förbi hinder och löser dina utmaningar så du kan tar dig vidare i kursen. Du får hjälp via demo, delad-skärm eller fjärrsupport.

BEHÅLL MOMENTUM
"Få-det-gjort" Workshopar

Ett möte där vi jobbar tillsammans för att behålla motivationen och momentum. Vi planerar nästa steg, reviderar progress och följer upp. Det är också tillfälle att träffa andra fantastiska företagare.

En hemsida har aldrig varit viktigare

För att lyckas digitalt krävs det att du har en hemsida som ser professionell ut, som sparar tid för besökaren, som är enkel att använda och lätt för dig att hålla levande och uppdaterad.

Vår mission på Business Concept är att stödja företagandet i Sverige. Det gör vi genom att hjälpa dig och tusentals andra nyblivna och erfarna företagare skapa moderna, professionella hemsidor som engagerar, levererar & ger kunder.

Maya RAW Granholm
Grundare

Vad KURSDELTAGARNA säger

Läs mer om vad våra tidigare kursdeltagare tycker om kurser, supporten och upplägget!

5/5
Allt är förklarat från dummystadiet, dvs på den mest grundläggande basen. Det missar tyvärr många, det är så lätt att ta sina grundkunskaper för givet och börja en nivå högre upp en vad ”en vanlig dödlig” (läs en som inte jobbar med hemsidor) har.

Mette
Ettems
5/5
Kursen är så klar och tydlig och så himla lätt att följa instruktionerna. De inspelade lektionerna är fantastiska, tydliga och enkla att följa. Man pausar, backar går framåt hur många gånger man behöver för att bli klar med jobbet.


Monica
MM Coaching International
5/5
Jag försökte bygga min hemsida i över ett år. Jag stötte på många problem som jag inte kunder lösa själv. Tack vore kursen blev jag klar med min hemisda på några veckor. Det är bara att följa instruktioner, steg för steg. Nu när min hemisda är klar så är jag så stolt över mig själv och kan fokusera på mina kunder.
Anne-Lie
Hälsorådgivare

Vårt koncept

Det här är konceptet vi jobbar efter:

Våra löften

Vi lovar att vi alltid ska göra vårt bästa att hjälpa dig:

Bygga din kunskap
Ta dig förbi hinder
Behålla motivation

NYHET - FÅ MER SOM MEDLEM

Nu kan du också ta del av våra kurser och support via medlemskap.